Bereikbaarheid


Rob Jansen 023 - 541 00 32

Spreekuur en huisbezoek op 
afspraak.

Rob Jansen

Ervaring en achtergrondRuim dertig jaar geleden begon ik in de huisartsenpraktijk die ik nog steeds voer, na een opleiding tot huisarts en tot homeopathisch arts. Van die homeopathische kennis en interesse maak ik soms aanvullend gebruik in mijn praktijk, maar in eerste instantie ben ik regulier arts. Transculturele geneeskunde is een ander interessegebied: ik vind het boeiend om patiënten uit een andere cultuur te behandelen. Om die reden ben ik ook arts in asielzoekerscentra. Ik ben geen arts die vertelt wat er moet gebeuren. Ik zie mezelf meer als een deskundig adviseur, die de verschillende opties met hun consequenties aandraagt en de patiënt laat kiezen. Daarom verwacht ik ook een eigen mening van mijn patiënten, en niet een houding van ‘u bent de dokter, zegt u het maar’. Samen komen we tot een behandeling.

Gedurende de week werken Hugo Bakker en Magdaleen van Haaften als huisarts in mijn praktijk. Zij nemen ook zoveel mogelijk tijdens mijn afwezigheid waar.

Magdaleen van Haaften heeft in het Erasmus MC in Rotterdam zowel haar artsen als huisartsopeliding gevolgd en is sinds 2008 werkzaam als huisarts.
Sinds april 2014 werkt zij in e praktijk, inmiddels 3 dagen per week (maandag, dinsdag en woensdag). 
Hugo Bakker heeft zijn artsen en huisarsopleiding gevolgd aan het VUmc en is sinds 2013 huisarts. Vanaf eind 2013 is hij werkzaam in de praktijk voor tot tot 3 dagen per week (vast op de maandag en donderdag en bij afwezigheid van Rob Jansen ook op de vrijdag. 
Naast de reguliere huisartszorg heeft hij, net als Rob Jansen, affiniteit met de zorg voor asielzoekers.

Samen hebben zij de intentie om de praktijk op termijn volledig over te nemen.

CONTACT

Ons Contactformulier

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Wijzigingen praktijk Meuwissen... Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom n... Lees meer >