Uw dossier

Altijd de zorg die u nodig heeft, ook bij een onbekende zorgverlener. Dankzij het elektronisch patiëntendossier (epd) kan dat. Veilig en snel.

Overal de juiste zorg

Ziekte, een blessure of een ongeval komen vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, apotheek of huisartsenpost. Voor een goed beeld van uw medische situatie, en dus de juiste zorg voor u, is het belangrijk dat de zorgverlener snel en gemakkelijk uw belangrijkste medische gegevens kan inzien. Het elektronisch patiëntendossier biedt daarvoor de oplossing.

Via het speciale, beveiligde netwerk van het Landelijk Schakelpunt (LSP), waar ook Medisch Centrum te Cleeff bij aangesloten is, kunnen zorgverleners medische gegevens veilig en snel uitwisselen en opvragen. Ook ’s avonds en in het weekend. Zo krijgt u meteen de zorg die u nodig hebt.

Alleen met uw toestemming

Natuurlijk gebeurt er niets zonder uw toestemming. Uw zorgverlener heeft een geheimhoudingsplicht en kan niet zomaar uw medische gegevens met andere zorgverleners delen. Alleen met uw toestemming, die u online (www.volgjezorg.nl) of ter plekke bij uw huisarts en apotheek kunt geven, worden uw gegevens beschikbaar gesteld. En zelfs dan raadplegen andere zorgverleners uw gegevens alleen als dat nodig is voor uw behandeling.

Privacy­verklaring

Onze uitgebreide privacy­verklaring treft u hier en als Word-document het genoemde aanvraagformulier.