Keurmerk kwaliteit

Medisch Centrum te Cleeff doet er alles aan om zijn kwaliteit te waarborgen én te handhaven. We voldoen dan ook aan de belangrijkste keurmerken binnen onze branche.

Keurmerken

Achmea Pluspraktijk

logo Door Clienten BekekenMedisch Centrum te Cleeff is sinds 2011 een Achmea Pluspraktijk. Dat wil zeggen dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en veiligheid. Een van die eisen is deelname aan het kwaliteitstraject Door Cliënten Bekeken, ontwikkeld door de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie. Ruim 500 patiënten van ons centrum beantwoordden vragen over de vier huisartsen­praktijken en de medewerkers. Het resultaat? Een 8,2! Waarmee we ruim voldoen aan het kwaliteitskeurmerk.

NHG Praktijk­accreditering

logo Door Clienten BekekenOp 1 december 2012 ontving Medisch Centrum te Cleeff het accreditatiekeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). De onafhankelijke organisatie NGH Praktijk­accreditering (NPA) die dit kenmerk toekent, doet dat alleen als na een grondige doorlichting blijkt dat de kwaliteit van de medische zorg en van de praktijkvoering aan landelijk vastgestelde normen voldoet. NHG Praktijk­accreditering is hét kwaliteitskeurmerk voor huisartsen­praktijken en we zijn dan ook trots het te mogen voeren. Wat niet betekent dat we nu op onze lauweren gaan rusten; wij willen ons continu blijven verbeteren. Uw mening stellen we daarbij zeer op prijs! Laat u het ons dus gerust weten als u ideeën, opmerkingen of klachten heeft.