Keurmerk Kwaliteit

Medisch Centrum te Cleeff doet er alles aan om zijn kwaliteit te waarborgen én te handhaven. We voldoen dan ook aan de belangrijkste keurmerken binnen onze branche.  

Achmea PluspraktijkMedisch Centrum te Cleeff is sinds 2011 een Achmea Pluspraktijk. Dat wil zeggen dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en veiligheid. Een van die eisen is deelname aan het kwaliteitstraject Door Cliënten Bekeken, ontwikkeld door de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie. Ruim 500 patiënten van ons centrum beantwoordden vragen over de vier huisartsenpraktijken en de medewerkers. Het resultaat? Een 8,2! Waarmee we ruim voldoen aan het kwaliteitskeurmerk.

NHG PraktijkaccrediteringOp 1 december 2012 ontving Medisch Centrum te Cleeff het accreditatiekeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). De onafhankelijke organisatie NGH Praktijkaccreditering (NPA) die dit kenmerk toekent, doet dat alleen als na een grondige doorlichting blijkt dat de kwaliteit van de medische zorg en van de praktijkvoering aan landelijk vastgestelde normen voldoet. NHG Praktijkaccreditering is hét kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken en we zijn dan ook trots het te mogen voeren. Wat niet betekent dat we nu op onze lauweren gaan rusten; wij willen ons continu blijven verbeteren. Uw mening stellen we daarbij zeer op prijs! Laat u het ons dus gerust weten als u ideeën, opmerkingen of klachten heeft. 

 

CONTACT

Ons Contactformulier

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Wijzigingen praktijk Meuwissen... Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom n... Lees meer >