Bereikbaarheid
Praktijk: 023 - 541 00 31

Spreekuur en huisbezoek op 
afspraak.

Bas van der Boog

Bas van der Boog 

Ervaring en achtergrond

Bas van der Boog heeft lang samen pralktijk gevoerd met Petri te Brake.
Na de nodige ervaring te hebben opgedaan in respectievelijk de interne geneeskunde en cardiologie (Petri) en de psychiatrie en geriatrie (Bas) ontmoetten we elkaar in 1993 bij de huisartsenopleiding. Daar ontstond het idee om samen een praktijk te beginnen, wat in 1999 werkelijkheid werd.
Per 2019 heeft Petri ivm langdurige ziekte helaas haar werk als huisarts moeten stoppen.  Marlies van Dalen neemt al geruime tijd voor haar waar.
Als een van ons er niet is, zijn onze patiënten in even goede handen bij de ander – we vinden het dan ook belangrijk dat onze patiënten met ons allebei door één deur kunnen. Samen delen we een interesse in de persoon achter de patiënt. We hechten grote waarde aan een goede verstandhouding en een laagdrempelig contact. Patiënten op hun gemak stellen, daar streven we naar. Met hier en daar een relativerend grapje. En we zijn ervan overtuigd dat je ziektes misschien niet altijd kunt genezen, maar mogelijk wel positief kunt beïnvloeden door een gezonde levensstijl. Daar denken we graag over mee.

CONTACT

Ons Contactformulier

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Wijzigingen praktijk Meuwissen... Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom n... Lees meer >