Praktijkassistentie

Alle medewerkers werken voor alle huisartsen. In de dagelijkse praktijk is echter een verdeling ontstaan die goed werkt. Sinds 2012 is er ’s middags één praktijkassistente beschikbaar voor uw telefonische vragen. In vakantieperiodes of bij onvoorziene gebeurtenissen kunt u echter ook een collega treffen.

Praktijk verdeling

In het onderstaande overzicht ziet u de verdeling van de praktijkassistenten:

Dr. van der Zijl

Drs. van der Boog en van Dalen

Drs. Bakker en van Haaften

Inge de Vries en Tamara Schouten werken als assistentes voor alle praktijken.


Medisch centrum te Cleeff is erkend leerbedrijf voor praktijkassistenten. Dat betekent dat u gedurende het jaar ook stagiaires kunt treffen aan de telefoon of bij het assistenten-spreekuur.

Spreekuur

De meeste praktijkassistenten hebben een wekelijks spreekuur. In dit spreekuur verrichten zij de zogenaamde ‘gedelegeerde handelingen’. Zij zijn hier goed in opgeleid en hebben al jarenlange ervaring in deze handelingen. Doordat zij deze vaak korte en eenvoudige handelingen overnemen van de huisarts, heeft die meer tijd voor complexe vragen.

U kunt bij de praktijkassistenten o.a. terecht voor:

Praktijkassistenten

Als u voor uw afspraak komt, kunt u zich melden bij onze receptionistes. Ook voor algemene vragen kunt u bij hen terecht. Medische vragen kunt u in eerste instantie telefonisch aan onze praktijkassistentes stellen. In verband met uw privacy worden medische vragen niet aan de balie besproken.

Gedurende de week werken Greetje Kapper, Nicole Booy en Lisa Engelkes als receptionistes in ons medisch centrum.