Praktijk van der Zijl

Bereikbaarheid
Praktijk van der Zijl 023 - 541 00 30

Spreekuur en huisbezoek op afspraak.

Nynke van der Zijl

Maarten Dekker

Ervaring en achtergrond

Na mijn studie geneeskunde (BIG nummer: 69065613201) aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik promotie onderzoek gedaan naar diabeteszorg. Het huisartsen vak heeft mij altijd getrokken, na mijn promotie ben daarom ik de huisartsopleiding gaan volgen. Vervolgens heb ik in een aantal praktijken waargenomen, zo ook in Medisch Centrum Te Cleeff. Dit beviel zo goed, dat ik met veel plezier per 1 januari 2019 de praktijk van Jos Beemster heb overgenomen.

Ik ben vooral een ‘coachende’ huisarts. Dit houdt in dat ik graag samen met de patiënt inventariseer wat het probleem of de klacht is, mijn kennis deel en we gezamenlijk kiezen voor de juiste behandeling. Vaak zijn er meerdere behandelingen mogelijk en is het de uitdaging om de keuze te maken die het beste bij u past.

In de praktijk

Na mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde. Ik gebruik deze kennis graag in mijn praktijk en zie dagelijks wat een verandering van leefstijl voor positieve invloed kan uitoefenen op het welbevinden van mijn patiënten. Ik pas dit ook toe bij Keer Diabetes2 Om, een intensief leefstijlprogramma voor diabetes patienten, waar ik naast mijn praktijk voor werk.

Gedurende de week werk ik op maandag, woensdag en donderdag. Maarten Dekker werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. We proberen zoveel mogelijk in de vakanties voor elkaar waar te nemen en anders iemand uit onze vaste invalgroep te vragen zodat de continuiteit gewaarborgd wordt.