Bereikbaarheid
Nynke van der Zijl 023 - 541 00 30

Spreekuur en huisbezoek op 
afspraak.

Nynke van der Zijl

Per juli 2018 heeft Nynke de praktijk van Jos Beemster overgenomen, zie verder dit nieuwbericht voor meer informatie.

Ervaring en achtergrond
Na mijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik promotie onderzoek gedaan naar diabeteszorg. Het huisartsen vak heeft mij altijd getrokken, na mijn promotie ben daarom ik de huisartsopleiding gaan volgen. Vervolgens heb ik in een aantal praktijken waargenomen, zo ook in Medisch Centrum Te Cleeff. Dit beviel zo goed, dat ik met veel plezier per 1 januari 2019 de praktijk van Jos Beemster heb overgenomen.

Ik ben vooral een ‘coachende’ huisarts. Dit houdt in dat ik graag samen met de patiënt inventariseer wat het probleem of de klacht is, mijn kennis deel en we gezamenlijk kiezen voor de juiste behandeling. Vaak zijn er meerdere behandelingen mogelijk en is het de uitdaging om de keuze te maken die het beste bij u past.

Na mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde. Ik gebruik deze kennis graag in mijn praktijk en zie dagelijks wat een verandering van leefstijl voor positieve invloed kan uitoefenen op het welbevinden van mijn patiënten. Ik pas dit ook toe bij Keer Diabetes2 Om, een intensief leefstijlprogramma voor diabetes patienten, waar ik naast mijn praktijk voor werk.

Gedurende de week werk ik op maandag, woensdag en donderdag. Gijs Baaten werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag. Gijs gaat zich vanaf 1 februari 2019 met andere zaken binnen het huisartsenvak bezighouden, vanaf half februari komt Maarten Dekker op de dinsdag, woensdag en vrijdag werken. We proberen zoveel mogelijk in de vakanties voor elkaar waar te nemen en anders iemand uit onze vaste invalgroep te vragen zodat de continuiteit gewaarborgd wordt.

 

CONTACT

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
Ons contactformulier

E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Wijzigingen praktijk Meuwissen... Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom n... Lees meer >