Bereikbaarheid
Praktijk: 023 - 541 00 33

Spreekuur en huisbezoek op 
afspraak.

Zoals u wellicht weet is mijn man Henri Meuwissen op 24 oktober 2017 overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Ik wil u mede namens mijn kinderen bedanken voor de overweldigende hoeveelheid steunbetuigingen die ik het afgelopen jaar mocht ontvangen. Dit heeft zowel Henri als mij en de kinderen enorm gesteund.
Met ingang van 1 september komt huisarts Irene Dek de praktijk versterken. Een aantal van u kent haar al, want zij heeft al eerder in de praktijk gewerkt. Irene is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag en stelt zich hieronder voor. Ik werk zelf op maandag, dinsdag en donderdag. 

Mijn naam is Irene Dek, en ik ben, nadat ik op de Spoedeisende Hulp heb gewerkt, sinds 2013 werkzaam als huisarts. Sinds september 2018 ben ik weer terug in de praktijk van Marjan Monquil waar ik ooit mijn opleiding als huisarts begon.
Ik ben moeder van 2 dochters en woon sinds 2010 met veel plezier in Haarlem. 
Naast de reguliere spreekuren heb ik mij tegelegd op chirurgische ingrepen en het plaatsen van spiralen. Ik haal met name veel plezier uit contacten waarin je de patient en zijn/haar familie echt leer kennen, de begeleiding in de moeilijke gasen van het leven, en het werken met kindren.

Juliette Rutten is op 1 maart 2019 gestart in de praktijk als huisarts in opleiding. Zij zit in het laatste jaar van haar opleiding en zal tot juli 2020 in de praktijk blijven werken onder begeleiding van dokter Monquil. Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen. Aansluitend heeft zij ruim 4 jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan in het AMC naar verschillende vormen van behandeling voor kinderen met buikpijn. Tijdens haar promotieonderzoek werkte zij ook op de Poep- en Buikpijnpoli in het AMC. Daarna heeft zij ervaring opgedaan als arts in meerdere verpleeghuizen in de regio Amsterdam. Gedurende de eerste jaren van de huisartsopleiding heeft ze gewerkt in een huisartspraktijk in Amsterdam en meerdere afdelingen in het ziekenhuis. De diversiteit van de huisartsgeneeskunde spreekt haar aan en zij verheugt zich op een leerzame tijd in de praktijk van dokter Monquil. Juliette is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

 

CONTACT

Ons Contactformulier

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Wijzigingen praktijk Meuwissen... Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom n... Lees meer >