Bericht voor ingeschreven patiënten van praktijk 
                                                Meuwissen-Monquil

 

Zoals u wellicht weet is mijn man Henri Meuwissen op 24 oktober 2017 overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Ik wil u mede namens mijn kinderen bedanken voor de overweldigende hoeveelheid steunbetuigingen die ik het afgelopen jaar mocht ontvangen. Dit heeft zowel Henri als mij en de kinderen enorm gesteund.

Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom niet meer werkzaam binnen de praktijk. Yassin Batah zal zijn werk als huisarts voortzetten binnen een praktijk in Brabant, Hanneke Molthof bereidt zich voor om te gaan werken als huisarts in Nieuw-Zeeland en Marit Tom heeft een nieuwe functie dichter bij huis gevonden.

Met ingang van 1 september komt huisarts Irene Dek de praktijk versterken. Een aantal van u kent haar al, want zij heeft al eerder in de praktijk gewerkt. Irene is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik werk zelf op maandag, dinsdag en donderdag. De uren van Marit worden overgenomen door assistentes Tamara, Marijke en Sophie.

Met vriendelijke groeten

Marjan Meuwissen-Monquil


 


 

Bereikbaarheid
Praktijk: 023 - 541 00 33

Spreekuur en huisbezoek op 
afspraak.

CONTACT

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
Ons contactformulier

E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Wijzigingen praktijk Meuwissen... Per september zijn huisartsen Yassin Batah en Hanneke Molthof en assistente Marit Tom n... Lees meer >