Bereikbaarheid
Jos Beemster 023 - 541 00 30

Spreekuur en huisbezoek op 
afspraak.

Jos Beemster

Ervaring en achtergrondSinds 1987 oefen ik met passie het mooiste beroep uit dat er voor mij bestaat. Als huisarts wil ik vooral naast mijn patiënten staan. Veel mensen krijgen de nodige ellende op hun pad en raken soms het spoor in de gezondheidszorg bijster. Ik vind het belangrijk om hen proactief te begeleiden, te helpen bij het voorkomen en oplossen van hun problemen. Kwaliteit en betrokkenheid staan daarbij voorop. Ik ben allround, met speciale belangstelling voor psychiatrie en seksuologie. Eerder was ik consulent voor huisartsen op het gebied van hiv en aids. Het werkterrein van de huisarts is groot en het is een uitdaging om het hele vak te blijven beheersen. Dat kan alleen als je je deskundigheid op peil houdt. Hiertoe volg ik nascholing en geef daarnaast zelf scholing aan andere huisartsen. Binnen ons medisch centrum besteed ik aandacht aan kwaliteitsontwikkeling.

Op maandag en donderdag werkt Nynke van der Zijl als huisarts in de praktijk, zij zal in de toekomst de praktijk overnemen.

CONTACT

't Hoenstraat 9
2023 KW Haarlem
zie Route
Telefoonnummers zie Home
Ons contactformulier

E-consult (consult via mail)

AFSPRAAK MAKEN

of informatie?
Iedere werkdag bij voorkeur voor
12 uur 's morgens.
Telefoonnummers zie Home

SPOED

Tijdens kantooruren
Het nummer van uw huisarts
(zie Home) gevolgd door een 1.

Of het algemene spoednummer
023 - 52 54 571

In noodgevallen belt u 112.

Na 17 uur en in het weekend
Spoedpost 023 - 22 42 526

NIEUWS

Openingstijden Spoedpost Noord... Per 1 april 2018 is de Spoedpost Noord open van 8.00 – 23.00 uur en dus in de nac... Lees meer >